Joan Pol Alcaraz iCat
iCat

Un estudiant de periodisme, nou prescriptor cultural a iCat

A partir del setembre, s'incorporarà a l'equip del matinal "Els experts", d'iCat, Joan Pol Alcaraz, un jove estudiant de periodisme que ha guanyat la convocatòria d'Escena 25, en una acció impulsada per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i l'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC).

Joan Pol Alcaraz s'incorporarà al setembre a l'equip del matinal "Els experts" amb un espai setmanal que tindrà com a objectiu difondre i promoure el consum cultural entre la gent més jove. La seva va ser la prova més valorada entre el centenar d'aspirants que van respondre a la crida llançada per iCat i Escena 25, campanya social impulsada pel Departament de Cultura de la Generalitat per facilitar l'accés dels joves a la cultura posant a la seva disposició entrades per a espectacles de teatre, circ i dansa, així com concerts.

Joan Pol Alcaraz serà el protagonista d'un espai setmanal al programa despertador d'iCat "Els experts", que s'emet de dilluns a divendres de 7.00 a 10.00. El prescriptor presentarà propostes musicals i culturals que també inclouran els espectacles i concerts oferts pel programa Escena 25, que promou l'accés dels joves a la cultura, en el magazín, dirigit i presentat per Albert Miralles i Roger Seró. En la seva aventura a iCat, Alcaraz no partirà de zero: en la seva encara curta trajectòria ha acumulat experiència en ràdio i mitjans escrits, sobretot en les àrees d'esports i cultura.

La convocatòria era oberta a totes les persones de 18 a 25 anys registrades a Escena 25. D'entre tots els participants, el jurat, format per representants de l'ICEC i la CCMA, ha seleccionat el guanyador d'acord amb criteris d'expressió oral i creativitat.

L'acord s'emmarca en la missió de promoció i difusió de la cultura que té la CCMA, a través de la col·laboració amb institucions que treballen per al foment de la cultura, l'educació, la creació i la innovació. Amb aquesta acció, iCat mostra el seu compromís amb la difusió i promoció del sector cultural i musical de Catalunya, col·laborant en la difusió del programa social Escena 25 de l'ICEC, ideat per crear hàbits culturals i afavorir l'accés als joves a espectacles i concerts amb col·laboració dels teatres i sales de concert de Catalunya.

iCat.cat

Facebook.com/iCat

Twitter.com/iCatpuntcat

Instagram.com/icatfm

Anar al contingut