TV3, referent informatiu en les eleccions dels EUA

Una vegada més, TV3 ha estat referent com en altres cites informatives. Els programes dedicats a les eleccions dels EUA i els informatius del dia han obtingut excel·lents resultats d'audiència i han liderat les seves franges d'emissió. "Els matins", ahir, va fer rècord de la temporada amb el programa més vist des del mes de setembre. El canal informatiu 3/24 va tancar el dia amb una quota del 2,1% i se situa en els primers llocs entre les cadenes temàtiques. L'oferta informativa de TV3 també va tenir molt bona acollida a internet.

Rècord de la temporada d'"Els matins" en el programa d'ahir, dedicat en gran part a les eleccions americanes. El magazín matinal de TV3 va tenir una audiència mitjana de 95.000 espectadors, amb una quota del 17,6%, i va liderar la seva franja des del començament del programa i fins a les 11.30. Durant aquesta franja, "Els matins" va arribar a tenir una quota del 23,3% i es va situar a deu punts de la segona més vista. A aquests resultats, cal afegir-hi els 14.000 usuaris únics que van seguir l'emissió, en directe, a través d'internet.

 

El lideratge matinal, però, ja s'havia iniciat a les sis del matí amb l'especial dedicat a les eleccions dels EUA. Si bé TV3 acostuma a liderar aquesta franja, ahir es va detectar un augment sensible del nombre de ciutadans que es connectaven per saber el resultat de la comtessa electoral americana i en alguns moments es van superar els 100.000 espectadors. L'increment del consum també es va detectar a internet on l'especial "E-16: EUA eleccions" va registrar gairebé 8.600 usuaris únics.

 

Les edicions dels Telenotícies de TV3 van liderar l'audiència d'ahir, dimarts, un dia marcat per l'actualitat i l'elecció de Donald Trump com a nou president dels EUA. L'edició de "TN vespre va ser el programa més vist del dia i va tenir una audiència de 619.000 espectadors i una quota del 23%. El "TN migdia", que va ser el segon programa més vist del dia, el van seguir 488.000 espectadors i va tenir una quota del 27,1%.

 

La jornada es va tancar amb un altre programa dedicat a la notícia del dia, l'especial "Món 3/24. Trump, una realitat incòmoda" que va tenir una audiència de 98.000 espectadors i una quota del 6,4%.

 

El 3/24 va tornar a demostrar que és el canal informatiu de referència a Catalunya. En el conjunt del dia va tenir una quota del 2,1% i es va situar entre els primers llocs dels canals temàtics. La demanda d'informació també es va notar en el seguiment del canal a internet on es va doblar la mitjana diària amb gairebé 23.000 usuaris únics.

 

 

 

tv3.cat

Anar al contingut