TV3, la televisió més vista a internet a Catalunya i nou rècord de Catalunya Ràdio

Segons les dades de comScore del mes de febrer, TV3 és la cadena líder d'audiència en consum de vídeo a Catalunya en la categoria televisió, i Catalunya Ràdio bat el seu propi rècord, amb un increment del 49% de l'audiència a internet.

TV3 és la televisió més vista a internet, líder en espectadors únics a Catalunya en la categoria de televisió, segons les dades de comScore*. Durant el mes de febrer, TV3 va tenir, en l'àmbit de Catalunya, un total d'1.332.000 usuaris únics que van consumir els continguts digitals de TV3 des d'ordinadors i dispositius mòbils. A Espanya, el nombre d'usuaris únics és d'1.746.000.

Catalunya Ràdio bat el seu rècord d'audiència digital, tant a Catalunya com a Espanya. Durant el mes de febrer, un total de 357.000 usuaris únics han accedit als continguts digitals de Catalunya Ràdio, a través d'ordinadors i dispositius mòbils a Catalunya. Aquest resultat representa un creixement del 49% respecte a les dades del mes de gener, en què el web de l'emissora ja havia duplicat els resultats del mes anterior. Pel que fa a l'àmbit d'Espanya, Catalunya Ràdio creix un 3% i obté 441.000 usuaris únics.

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals supera els dos milions d'usuaris únics. En concret, ha obtingut una audiència de 2.015.000 usuaris únics en l'àmbit d'Espanya, i d'1.566.000 a Catalunya.

 

(*comScore MMX Multiplataforma i comScore Video Metrix, Febrer 2017)

 

tv3.cat

catradio.cat

 

Anar al contingut