Carlos Latre va participar al programa "Això no és un trio"
Carlos Latre va participar al programa "Això no és un trio"

TV3, amb el "TN cap de setmana vespre" i "Això no és un trio", líder del "prime time" de diumenge 

TV3 va dominar l'audiència de la nit de diumenge gràcies als resultats del "TN cap de setmana vespre", programa més vist del dia, i d'"Això no és un trio", que domina la seva franja d'emissió i millora resultats d'audiència en la segona entrega. 

Amb una audiència de 440.000 espectadors i una quota del 20,7%, el "TN cap de setmana vespre" va ser el programa més vist d'ahir diumenge i va dominar el "prime time" juntament amb "Això no és un trio", segon més vist del dia, que en l'entrega d'ahir, protagonitzada per l'humorista Carlos Latre, va registrar una audiència de 340.000 espectadors i una quota del 14,3%.

El programa d'entrevistes, presentat per Ana Boadas, Àngels Molina i Bibiana Ballbè, torna a repetir lideratge de la seva franja d'emissió en aquesta segona entrega i millora els resultats d'audiència que va obtenir en el capítol d'estrena, on el convidat va ser el periodista Jordi Basté. La proposta de TV3, que combina informació, atreviment, humor, bon rotllo i la música en directe de Joan Colomo, es confirma com l'opció preferida dels telespectadors la nit de diumenge. 


tv3.cat

 

Anar al contingut