"Tierra firme"

"Tierra firme", amb participació de TV3, premiada al Festival de La Valletta

"Tierra firme", dirigida per Carlos Marques-Marcet i protagonitzada per Oona Chaplin, Natalia Tena i David Verdaguer, obté dos premis al Festival de Cinema de La Valletta: millor pel·lícula i millor guió original

"Tierra firme" parla de l'Eva, una professora de salsa que als 35 anys vol ser mare. El film de Carlos Marques-Marcet, director de "10.000 km" i de "13 dies d'octubre" ha obtingut els premis de millor pel·lícula i millor guió original a la 4a edició del Festival de Cinema de La Valleta.

Millor pel·lícula

El jurat va atorgar-li el premi a millor pel·lícula per "introduir-nos, de manera natural, en l'amor d'una parella de dues dones, per donar per fet simplement que estan enamorades com qualsevol altra parella, sense haver de fer política, ni bandera de la seva diferència, i d'aquesta manera integrar-se a la societat".

Millor guió original

Els motius del jurat del certamen maltès per guardonar la cinta com a millor guió original han estat: "Aquest guió és molt natural i creïble. Està escrit de manera que els espectadors senten que aquestes persones són els seus amics".

Sinopsi

La vida en un vaixell al Regent's Canal de Londres pot ser complicada. L'Eva, una professora de salsa de 35 anys, vol ser mare. La Kat, que gaudeix dels seus 30 anys i d'una vida despreocupada, no vol perdre l'Eva. El Roger, un vell amic que arriba a la ciutat per celebrar l'aniversari de la parella, descobreix, per sorpresa seva, que la paternitat pot ser el repte que buscava. I la Germaine, la mare de l'Eva, no creu que el pla dels tres joves pugui funcionar.

És possible viure l'amor, la família i la vida de formes tan diferents i, malgrat tot, continuar units?

Crèdits

Eva: Oona Chaplin

Kat: Natalia Tena

Roger: David Verdaguer

Germaine: Geraldine Chaplin

Jinx: Lara Rossi

"Tierra firme" és una producció de Lastor Media, en coproducció amb VennerFilm Productions i La Panda Productions. I amb la participació de TV3, TVE i l'ajuda d'ICAA, d'ICEC i de Media Creative Europe.

tv3.cat/coproduccions

 

Anar al contingut