En Quim i la Paula.
En Quim i la Paula.
Dijous, 26 d'abril, a les 15.50.

S'acabaran d'entendre, en Quim i la Paula, a "Com si fos ahir"?

Dijous, 26 d'abril, a les 15.50, TV3 emetrà l'episodi 144, de "Com si fos ahir", la sèrie líder d'audiència de la sobretaula. Demà, a Adalisa, la Paula vol fer una treva amb en Quim, però ell, emprenyadíssim, li diu que pensa enfonsar-la.

A la nit, la Paula, superada pels problemes personals, s'emborratxa a la feina. En Quim la troba, li fa pena i intenta ajudar-la, però ella l'engega. L'endemà hi ha reunió. L'Armando carrega contra la decisió de la Paula d'enviar en Quim a Saragossa.

En Vicenç decideix anar a la clínica on treballa l'Eduard. Allà l'observa i se l'imagina enviant missatges a l'Helena amb cara de felicitat. Fugint endavant, proposa a la Joana de marxar una temporada junts a París. Però, en aquell mateix moment, l'Helena és conscient que està utilitzant l'Eduard per no pensar en el seu sogre.

L'Eva rep la visita de la González, que li demana que li guardi unes caixes. Ella s'adona que això vol dir que el final s'acosta i totes dues acaben plorant. La González se sincera amb l'Eva. No vol el pis per especular, el vol per a ella. S'ha separat del seu marit, Iñaki, i ha de marxar de casa.

 

tv3.cat/comsifosahir
facebook.com/comsifosahirTV3

twitter.com/comsifosahirTV3
instagram.com/comsifosahirTV3

#ComSiFosAhirTV3

Anar al contingut