"Nit i dia" present en la setena edició de Sèries Mania

Els professionals presents al Sèries Mania podran visionar dos capítols de "Nit i dia", la sèrie de TV3 produïda per Mediapro, en l'espai "Video library". Aquest festival, que se celebra a París del 15 al 24 d'abril, és un esdeveniment que reuneix professionals del sector. El festival és un aparador d'èxits internacionals però també una mostra de sèries produïdes a tot el món.

El festival Sèries Mania retorna al Forum des images de París per a una nova edició, després d'haver rebut més de 22.000 espectadors en la sisena edició. Allà s'hi reuneixen tant professionals de la indústria televisiva con aficionats del món de les sèries. 

Els professionals de la indústria televisiva presents a París podran visionar els dos primers capítols de "Nit i dia", el "thriller" realista protagonitzat per metges forenses, policies i jutges, personatges que conviuen dia a dia amb els aspectes més foscos de la realitat.  Els trobaran a la biblioteca de vídeo (espai "Video library") de Sèries Mania on, com cada any, poden gaudir individualment de la projecció de les sèries del programa oficial a la Salle des collections, a més d'una àmplia gamma de títols de tot el món.

Pel festival Sèries Mania hi han passat grans noms en el món de les sèries, com Matthew Weiner ("Mad Men"), Nic Pizzolatto ("True Detective"), David Simon ("The Wire"), Lee Daniels i l'extravagant Taraji P. Henson ("Empire"),  Philips Clyde ("Dexter"), Hagai Levi ("The Affair", "In Treatment"), Alex Dimitriades ("The Slap", "The Principal"), Gideon Raff ("Homeland") i Terence Winter ("Boardwalk Empire"), entre altres. Enguany, David Chase, el creador de la sèrie de culte "Els Soprano", serà el president del jurat de la setena edició.

A més de sèries àmpliament conegudes, Sèries Mania és també el lloc ideal per descobrir les riqueses desconegudes produïdes a tot el món i prendre la temperatura de la diversitat de la ficció televisiva en contextos geogràfics i culturals diversos. 

tv3.cat/nitidia
twitter.com/nitidiaTV3
facebook.com/nitidiaTV3

Anar al contingut