Maragall nega que ERC l'hagi perseguit i defensa la legitimitat d'anar en coalició a les europees

En declaracions a 'El matí de Catalunya Ràdio', l'impulsor de Nova Esquerra Catalana respon a Pere Navarro, que afirma que la formació republicana està obsessionada per captar exmilitants socialistes.

L'impulsor de Nova Esquerra Catalana, Ernest Maragall, defensa que és legítim presentar-se en coalició amb Esquerra Republicana de Catalunya a les europees i nega que els republicans l'hagin perseguit. L'exconseller ha respost així a les crítiques al seu fitxatge del líder del PSC, Pere Navarro, que ahir va afirmar que Esquerra té una obsessió malaltissa per captar exmilitants socialistes. En declaracions a El matí de Catalunya Ràdio, amb Mònica Terribas, Maragall ha assegurat que aquesta coalició forma part d'un projecte a més llarg termini de construcció de país: "Fer coalicions electorals entre organitzacions polítiques és no només legítim, sinó una eina i un instrument tradicional de construir projectes polítics de major abast. Aquí hi ha un compromís ferm, no es tracta de perseguir ningú, ni d'obsessions personals. Es tracta de construir un projecte polític a l'alçada del que Catalunya necessita."
 
ERC i Nova Esquerra Catalana presentaran aquest migdia l'acord de col·laboració per anar plegats a les europees. Segons Ernest Maragall, als pròxims dies anunciaran els canvis a les sigles de la candidatura.
 
 
Catradio.cat/mati
Facebook.com/elmatidecatalunyaradio
Twitter.com/maticatradio
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut