Diumenge, a les 23.45

Manual per superar "El mur" i digerir l'èxit o el fracàs

Diumenge, 5 de juliol, a les 23.45, TV3 emetrà l'últim capítol d'"El mur", presentat per Santi Millán. El desè programa de la sèrie, que ha girat al voltant dels valors de l'esforç i la superació personal, reflexionarà sobre la participació dels concursants a la Marató de Barcelona.
Ara és el moment de les reflexions postcursa dels participants d'"El mur"

Ara és el moment de les reflexions postcursa dels participants d'"El mur"

Després de tres mesos d'entrenament i de participar a la Marató, el programa prepara un manual per superar el mur. Ara és el moment de les reflexions postcursa del Manel, l'Antonio, la Paula, la Montse, la Lluïsa i l'Edgar, després de digerir l'èxit o el fracàs. A través de la seva experiència, el programa plantejarà quins són els consells bàsics per superar el mur. A més, farà reviure als espectadors les emocions dels participants en els tres mesos més intensos de la seva vida a "El mur".

"El mur" com a obstacle per superar un repte i créixer va ser el punt del partida del programa, que ha posat a prova els límits de sis participants per aconseguir un dels reptes més importants de la seva vida: córrer la Marató de Barcelona. Aquest ha estat el fil conductor de l'espai, presentat per Santi Millán, amb l'assessorament de quatre especialistes: el corredor de maratons Marc Roig, l'entrenador personal Fito Florensa, el psiconeuroimmunoendocrinòleg Xevi Verdaguer i el "coach" Xesco Espar.

 

tv3.cat/elmur

facebook.com/elmurtv3

instagram.com/elmurtv3

twitter.com/elmurtv3

#ElMurTV3