Ara és el moment de les reflexions postcursa dels participants d'"El mur"
Ara és el moment de les reflexions postcursa dels participants d'"El mur"
Diumenge, a les 23.45

Manual per superar "El mur" i digerir l'èxit o el fracàs

Diumenge, 5 de juliol, a les 23.45, TV3 emetrà l'últim capítol d'"El mur", presentat per Santi Millán. El desè programa de la sèrie, que ha girat al voltant dels valors de l'esforç i la superació personal, reflexionarà sobre la participació dels concursants a la Marató de Barcelona.

Després de tres mesos d'entrenament i de participar a la Marató, el programa prepara un manual per superar el mur. Ara és el moment de les reflexions postcursa del Manel, l'Antonio, la Paula, la Montse, la Lluïsa i l'Edgar, després de digerir l'èxit o el fracàs. A través de la seva experiència, el programa plantejarà quins són els consells bàsics per superar el mur. A més, farà reviure als espectadors les emocions dels participants en els tres mesos més intensos de la seva vida a "El mur".

"El mur" com a obstacle per superar un repte i créixer va ser el punt del partida del programa, que ha posat a prova els límits de sis participants per aconseguir un dels reptes més importants de la seva vida: córrer la Marató de Barcelona. Aquest ha estat el fil conductor de l'espai, presentat per Santi Millán, amb l'assessorament de quatre especialistes: el corredor de maratons Marc Roig, l'entrenador personal Fito Florensa, el psiconeuroimmunoendocrinòleg Xevi Verdaguer i el "coach" Xesco Espar.

 

tv3.cat/elmur

facebook.com/elmurtv3

instagram.com/elmurtv3

twitter.com/elmurtv3

#ElMurTV3     
Anar al contingut