L'exalcalde de Reus diu que el govern municipal actual ha falsejat la situació econòmica

Lluís Miquel Pérez també ha afirmat que l'equip de govern format per CiU i el PP ha augmentat els càrrecs de confiança.

L'exalcalde de Reus Lluís Miquel Pérez ha criticat durament l'actual equip de govern format per CiU i el PP. En declaracions a l'espai ‘Catalunya al dia Tarragona', de Catalunya Informació, Pérez ha dit que els actuals membres del govern del consistori són irresponsables, que porten l'Ajuntament a una situació econòmica insostenible i que actuen per revenja.

Lluís Miquel Pérez considera irresponsables les valoracions interessades que s'estan fent i que acabaran perjudicant la ciutat. Pérez ha indicat que "tot són mitges veritats i mitges mentides, com per exemple algunes factures de la brossa que deien que estaven impagades, quan realment és una qüestió de litigi de preus. Si les entitats bancàries veuen que repetidament es fan tots aquests comentaris sobre la greu situació... doncs no els donaran diners. I diners se'n necessiten".

Pérez assegura que s'actua amb esperit de revenja contra treballadors que formaven part de l'anterior equip de govern, tot i que no tenien afiliació política, i denuncia que han augmentat els càrrecs de confiança. "S'han anat posant persones que no són reconegudes en la seva capacitat i s'han saturat tots els llocs de càrrecs de confiança. Perquè hi ha més càrrecs de confiança ara que abans; i encara s'ha de fer més forat. En paraules de l'alcalde: 's'ha de fer més forat perquè jo haig de posar els meus'."

En declaracions al nou espai de Catalunya Informació ‘Catalunya al dia Tarragona', Pérez assegura que la societat INNOVA és ara més opaca i poc participativa.

catradio.cat/catinfo
Anar al contingut