Els matins
Els matins
Dimecres, a partir de les 8.30

L'evolució del primer cas de coronavirus confirmat a Catalunya, a "Els matins"

Demà, dimecres, a partir de les 8.30, "Els matins", el programa dirigit i presentat per Lídia Heredia, explicarà l'evolució del primer cas de coronavirus confirmat a Catalunya i les mesures preses per evitar el contagi.

La publicitat del joc online
L'entrevista de les 8.30 tractarà l'addicció al joc online, ara que el Ministeri de Consum en regularà la publicitat. Lídia Heredia parlarà amb una psicòloga especialitzada en aquestes addiccions, un exludòpata i president d'una associació d'afectats i una persona que, fins fa poc, estava en tractament per deixar el joc online.

Control a Sánchez
Al Congrés hi ha sessió de control, hores abans de la taula de diàleg entre representants del govern espanyol i el català. Se'n parlarà amb Gabriel Rufián, Laura Borràs i Jaume Asens.

Taula de tertúlia
Gemma Ubasart, Antonio Baños i Jordi Mercader analitzaran les notícies del dia.

Alzheimer i eutanàsia
Fins a quin moment un malalt d'Alzheimer o d'altres demències pot decidir amb autonomia què vol que passi al final de la seva malaltia? La neuròloga Raquel Sánchez-Valle argumentarà la proposta presentada al Congrés perquè aquestes malalties estiguin cobertes per la llei de l'eutanàsia.

"Justícia" al TNC
El dramaturg Guillem Clua presentarà el personatge del jutge Samuel Gallart, protagonista de "Justícia", l'espectacle que aquests dies omple la Sala Gran del TNC i que retrata una societat plena d'esquerdes.

Una mort a punt de prescriure
Els pares del noi assassinat a l'Hospitalet de Llobregat fa 27 anys, Pedro Álvarez, explicaran, acompanyats de la periodista Mayka Navarro, la seva campanya perquè el cas del seu fill no prescrigui sense jutjar el sospitós de la mort, un policia nacional que va arribar a ser identificat.

Mirades al feminisme
El programa acabarà amb una conversa entre l'actriu Cristina Genebat, l'escriptora Maria Àngels Cabré i la violinista i veu de Roba Estesa, Clàudia García-Albea, sobre els diferents plantejaments i punts de vista del feminisme.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut