Francesc Garriga
Francesc Garriga
Nova temporada

Les nits esportives a Esport3 i Catalunya Ràdio es viuran a "El Club de la Mitjanit"

A partir del 5 de setembre, el periodista esportiu Francesc Garriga conduirà el primer programa de la CCMA que serà, alhora, un programa de televisió i de ràdio, amb una gran presència a les xarxes socials. "El Club de la Mitjanit" serà un espai multicanal que s'emetrà de dilluns a divendres, de 23.00 a 1.00, per Esport3 i Catalunya Ràdio.

Ahir a la nit, Francesc Garriga, en l'últim programa d'"El Club de la Mitjanit" de la temporada, va anunciar una de les grans apostes esportives de Catalunya Ràdio i el canal Esport3 per a la pròxima tardor. Garriga es posarà al capdavant d'un gran repte audiovisual, el primer programa multicanal esportiu en català que es podrà seguir en directe per la televisió i la ràdio. Amb un llenguatge adequat tant per ser vist com escoltat, "El Club de la Mitjanit" es converteix en un programa fet i pensat pels dos mitjans.

Francesc Garriga va conversar amb Christian Garcia, cap d'esports de la CCMA, qui va explicar com serà el nou "El Club de la Mitjanit": "un programa multimèdia, transversal que es podrà seguir per la ràdio, com fins ara, també per les diferents xarxes socials i mitjans digitals i es podrà veure per la televisió, per Esport3".

Garcia va donar diversos detalls de la nova aposta, responent a les preguntes del que serà director i conductor del programa. "Es farà des del plató d'Esport3 en gran mesura, però no desconnectarem de la ràdio perquè, de fet, el programa es cuinarà a Catalunya Ràdio i després es transformarà per convertir-lo també en un programa de televisió". Pel cap d'esports de la Corporació, "té tota la lògica que un programa d'èxit i tan innovador se'l pugui veure també per la tele i arribi a més gent. Jo tinc un exemple clar perquè es pugui entendre. Un seguidor dels molts que tens, Francesc, està sopant a casa d'uns amics i va seguint el que passa a "El Club" per les xarxes socials, quan puja al cotxe pot continuar escoltant la ràdio i quan arriba a casa pot posar l'Esport3 i seguir veient el programa. En un moment en què els dispositius mòbils donen totes aquestes possibilitats, nosaltres hem de posar a l'abast dels nostres espectadors i oients uns continguts com aquests".

Christian Garcia explica per què s'ha apostat per aquest equip i per aquest format. "Tu ets descarat, tens aquest punt atrevit i a mi això m'agrada i d'aquí va néixer la idea. Això només es pot fer amb gent com vosaltres, gent que teniu ganes, il·lusió i que sou innovadors amb un punt de creativitat. Al final el nou "El Club de la Mitjanit" és un programa amb contingut esportiu però d'entreteniment, i cada dia que passa ho veig més clar. Els que manen per sobre nostre tenen tota la confiança en nosaltres".

Amb un nou format, però amb l'essència de sempre, la d'informar de tot el que passi en el món esportiu, sense oblidar el temps per a la reflexió i les opinions dels experts, "El Club de la Mitjanit" comptarà amb col·laboradors fixes de la talla d'Antoni Bassas, Ramon Besa, David Torras, Xavi Torres, Carles Domènech, Oriol Domènech, Joan Domènech, Ricard Torquemada, Bernat Soler, Jordi Roger, Gerard Autet i Àlex Delmàs, entre d'altres.

 

catradio.cat

esport3.cat

 

Anar al contingut