L'artista Núria Güell i l'espectacle "Sols", a "Tria33"

Dilluns, a les 22.00 i a les 23.15, arriba una altra cita amb "Tria33", el punt de trobada dels apassionats de la cultura. De dilluns a divendres, el 33 dóna als espectadors les claus de l'actualitat de tots els àmbits culturals i totes les disciplines artístiques.

Laura Sangrà començarà la setmana amb una tria personal per alimentar l'ànima i el cos. Primer, amb l'exposició col·lectiva d'Arikha, Auerbach, Kitaj i Uglow que fa la Galeria Marlborough; després amb "El penúltim sopar", de la Galeria Palmadotze de Santa Margarida i els Monjos, i en tercer lloc, la primera edició de la Utopia Photo Market. 

Assistiran als assajos de "Sols", l'espectacle que reuneix a l'escenari del Centre Artesà Tradicionàrius, a Barcelona, l'acordionista Carles Belda i el coreògraf i ballarí Jordi Rubio. Es tracta d'un repàs per les peces d'arrel fonamentals de les carreres respectives i un homenatge al mestre coreògraf Joan Serra, de qui Jordi Rubio és nebot.

Júlia Bertran conversarà amb Núria Güell, una artista i activista compromesa amb l'art denúncia, autora, entre d'altres, del projecte "Manual per expropiar bancs". Ara Núria Güell presenta una exposició individual a la galeria ADN, a Barcelona: "Bones intencions", en què mostra sis projectes diferents elaborats durant els dos últims anys.

tv3.cat/tria33

facebook.com/triatrentatres

Anar al contingut