L'acte inaugural del Tricentenari, per TV3 i Catalunya Informació, des de la Seu Vella de Lleida

Jordi Pons presentarà la transmissió per TV3 i Roser Perera per Catalunya Informació. El programa 'El suplement' de Catalunya Ràdio, amb Sílvia Cóppulo, farà connexions durant l'acte.

TV3 i Catalunya Informació seguiran en directe l'acte que donarà el tret de sortida a la commemoració del Tricentenari, organitzat per la Generalitat de Catalunya, aquest dissabte 11 de gener, des de la Seu Vella de Lleida. A partir de les 12 del migdia, es podrà seguir de manera simultània per TV3, el 3/24 i Catalunya Informació. La producció de la transmissió és de Roser Gispert, i la realització, de Ramon Larumbe.
 
Aquesta cerimònia marcarà l'inici dels actes que es faran aquest any arreu de Catalunya per commemorar els fets de 1714. La cerimònia inaugural tindrà dues parts; a la primera, tindran lloc els parlaments institucionals encapçalats pel president Mas, i a la segona, creada pel director artístic Josep Maria Mestres, hi haurà un espectacle multidisciplinari, que combinarà música, cançons, dansa i accions teatrals, juntament amb la lectura de textos referits directament als fets que es commemoren.
 
Així, entre altres, hi participaran el Cor de Cambra de Lleida; el Cor Vivaldi; l'Orquestra de Cambra de música antiga Vespres d'Arnadí, dirigida per Dani Espasa; Sílvia Pérez Cruz i Toti Soler; Maria Hinojosa; Jordi Domènech; Arnau Tordera; IT Dansa i els actors i actrius Sílvia Bel, Jordi Boixaderas, Montserrat Carulla, Julio Manrique, Alícia Pérez i Lluís Soler.

Tot l'acte íntegre i en directe per Catalunya Informació i internet i connexions a Catalunya Ràdio

Catalunya Informació hi connectarà en directe a les 12 del migdia i emetrà tot l'acte de manera íntegra, amb la transmissió de la delegada de Catalunya Ràdio a Lleida, Roser Perera. L'acompanyarà amb els seus comentaris l'historiador lleidatà Josep Tort, director del Consorci del Turó de la Seu Vella. També Sílvia Cóppulo, dins del programa El suplement de Catalunya Ràdio, farà connexions amb l'acte.
 
Tant TV3 com Catalunya Informació oferiran, a través dels seus portals, la possibilitat de seguir l'acte íntegrament.
Anar al contingut