"La tribu de Catalunya Ràdio" proclama les millors coques de Catalunya
"La tribu de Catalunya Ràdio" proclama les millors coques de Catalunya

"La tribu de Catalunya Ràdio" proclama les millors coques de Catalunya

La resolució del concurs s'ha fet a la a la plaça Major de Sant Julià de Vilatorta amb l'emissió en directe del magazín de les tardes de Catalunya Ràdio. Durant el programa, també hi ha hagut les actuacions d'Els Catarres i Bonobos.

"La tribu de Catalunya Ràdio", amb Xavi Rosiñol, i el diari "ARA" ja han trobat les millors coques de Catalunya. El concurs, que va començar a finals de març, ha acabat amb un programa especial des de la població osonenca de Sant Julià de Vilatorta, on s'han fet tota mena d'activitats en directe. Sens dubte, la més important ha esta el tast de les coques que han participat al concurs.

Aquesta ha estat la primera vegada que Catalunya ha triat les millors coques de forn i de pastisseria, les guanyadores han rebut un títol que podran exhibir a partir d'aquesta revetlla de Sant Joan i durant tot un any.

El concurs ha atorgat quatre premis:

Premi popular a la millor coca salada:

Coca de verdures
Fleca pastisseria Can Companyó
Sils (la Selva)

Premi popular a la millor coca dolça:

Coca de sucre i xocolata
Pastisseria la Lyonesa
Arenys de Munt (el Maresme)

Premi del jurat a la millor coca salada:

Coca de pop fresc amb ous de guatlla
Forn Dit i fet
Tàrrega (l'Urgell)

Premi del jurat a la millor coca dolça:

Coca de forner
Forn i Pastisseria Prat
Mollet del Vallès (el Vallès Oriental)

Durant la votació s'ha pogut triar entre un centenar de propostes, seleccionades entre les més de 400 que s'han presentat al concurs. La votació del jurat s'ha fet aquesta tarda mateix a Sant Julià de Vilatorta durant l'emissió de "La Tribu de Catalunya Ràdio". Aquest jurat ha estat presidit pel xef Nandu Jubany i també hi han pres part el gastrònom Pep Palau, el pastisser Oriol Balaguer i Salvador Franquesa, propietari del forn Franquesa de Perafita.

Durant el programa també hi hagut les actuacions musicals d'Els Catarres i Bonobos, la intervenció dels geganters de Sant Julià de Vilatorta i els caramellaires del Roser.

 "La tribu de Catalunya Ràdio", que presenta Xavi Rosiñol, s'emet de dilluns a divendres de 16.00 a 19.00 a Catalunya Ràdio.

 

Catradio.cat/latribu
Facebook.com/tribucatradio
Twitter.com/tribucatradio

Anar al contingut