"La tribu de Catalunya Ràdio" emet divendres un programa especial des de Torroella de Montgrí

El programa de Tatiana Sisquella tindrà actuacions musicals en directe.

El programa La tribu de Catalunya Ràdio, amb Tatiana Sisquella, emetrà aquest divendres, 4 de maig, una edició especial des de La Sala, a la plaça d'Ernest Lluch de Torroella de Montgrí (Baix Empordà), a partir de les quatre de la tarda i oberta al públic.

El programa especial tindrà les actuacions en directe del cantautor Miquel Abras i d'Els Catarres, entre d'altres. També hi intervindran Sílvia Soler, que repassarà els personatges que han fet famosa la Costa Brava, i Manel Lucas, que repassarà els fets històrics de la zona. Roger de Gràcia dirà les deu "coses braves" que s'han de saber de l'Empordà. Xuriguera i Faixedas aportaran el to desenfadat i la interacció amb el públic.

El turisme a la Costa Brava serà un dels temes tractats al programa, amb la participació de Jaume Torramadé, president de la Diputació de Girona, i Sandra Bartomeus, primera tinent d'alcalde de Torroella de Montgrí. A més, Tatiana Sisquella parlarà de la cuina empordanesa amb Quim Casellas, cuiner del restaurant Casamar de Llafranc; Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch, cuiners del restaurant Compartir de Cadaqués, i amb Lluís Tolosa, autor de la Guia d'enoturisme de l'Empordà.

A l'especial de La tribu de Catalunya Ràdio des de Torroella de Montgrí hi haurà una "batalla" entre empordanesos i "camacus". Els representants empordanesos seran el naturalista Jordi Sargatal i l'escultor Martí Batlle, i els "camacus" l'escriptora Judith Pujadó i el ninotaire Fer.

La tribu de Catalunya Ràdio, amb Tatiana Sisquella, s'emet de dilluns a divendres de quatre a set de la tarda.

catradio.cat/tribu
Anar al contingut