La sèrie "Mölang", coproduïda per TV3, nominada als International Emmy Kids Awards 2016

La sèrie d'animació "Mölang", coproduïda per TV3 i que s'emetrà aviat al canal Super3, ha estat nominada als International Emmy Kids Awards 2016. Es tracta d'una producció que té com protagonistes un conill i un pollet, que descobriran noves formes de ser feliços i divertir-se.

"Mölang", que es podrà veure pròximament al canal Super3, ha estat nominada en la 5a edició dels International Emmy Kids Awards 2016, que se celebraran el 4 d'abril del 2017 a Canes (França), dins del programa del MIPTV. La sèrie d'animació ha estat seleccionada per competir dins de la categoria de preescolar, dirigida al públic d'entre 3 a 5 anys.

La trama principal de la sèrie "Mölang" gira entorn d'un conill (Mölang) i un pollet (Piu Piu), els quals compartiran una bonica amistat. A mesura que avança la història es veurà com tothom aporta positivisme, la felicitat hi és present. És una sèrie decididament optimista, que destaca les qualitats de la bondat, l'amabilitat, la generositat i la imaginació.

"Mölang" és una producció de Televisió de Catalunya, Millimages, Canal +, Piwi + i Teidees Audiovisuals, amb la participació del Centre National du Cinéma et de l'Image Animée (CNC).

Sinopsi

Mölang és una sèrie d'humor que es basa en la relació d'un conill excèntric, feliç i entusiasmat i un pollet tímid, discret i emocional. Malgrat les seves diferències, tots dos viuran una amistat única. Es descobreix el dia a dia dels dos personatges amb humor. Tant si es plantegen un viatge a la Lluna com si reguen el seu jardí, les situacions que viuran en Mölang i en Piu Piu seran imprevisibles. Però precisament perquè són sensible, empàtics i creatius, qualsevol cosa que els succeeixi serà una oportunitat per descobrir noves maneres de ser feliç i divertir-se.

 

super3.cat

Anar al contingut