Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Demà, divendres, a partir de les 8.00

La problemàtica dels menors estrangers no acompanyats, a "Els matins"

Demà, divendres, a partir de les 8.00, "Els matins", dirigit i presentat per Lídia Heredia. Els menors estrangers que arriben a Catalunya no acompanyats seran protagonistes de l'entrevista del programa. Lídia Heredia parlarà amb un noi que ha viscut al carrer i en un centre i amb el director del" 30 minuts" que s'emetrà diumenge sobre aquesta problemàtica, "Menors lluny de casa".

El president del Col·legi de Metges de Barcelona explicarà quins efectes tindrà el decret sobre pseudociències que ha fet el govern espanyol.

El programa també analitzarà les conseqüències per al govern britànic de la cadena de dimissions després de l'acord sobre el Brexit. Estarà pendent de la vaga convocada pels funcionaris de l'administració de Justícia. I entrevistarà el doctor Bonaventura Clotet, abans de la gala People in Red d'aquest pròxim dilluns per recollir fons per a la lluita contra la sida.

El comentari de l'actualitat el faran Laia Bonet, Fernando Carrera, Arturo Puente i Carles Fernández.

I, com cada divendres, Anna Guitart recomanarà llibres relacionats amb l'actualitat. La youtuber Leopolda Olda i l'instagramer Sir Joan explicaran què és procrastinar i per què internet és el lloc ideal per fer-ho. I el músic David Carabén i la periodista Laura Serra posaran l'apunt cultural al programa, mentre el dibuixant Fer il·lustra la conversa.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut