La pel·lícula "No culpes al karma de lo que te pasa por gilipollas", amb la participació de TV3, s'estrena als cinemes

La pel·lícula, dirigida per Maria Ripoll, es podrà veure a partir de demà a les sales de cinema. La cinta, amb la participació de TV3, està protagonitzada per Verónica Echegui, Álex García i David Verdaguer.

Demà arriba als cinemes la comèdia "No culpes al karma de lo que te pasa por gilipollas", de Maria Ripoll, la directora de pel·lícules com "Ahora o nunca" o "Lluvia en los zapatos". El llargmetratge està basat en el llibre de Laura Norton que porta el mateix títol. "Vaig voler que el film evoqués tot el món de Norton i que fos fidel a la seva essència", comenta la directora.

Aquest film es basa en tot un seguit de catàstrofes que li passen a la Sara, interpretada per Verónica Echegui, just abans que arribi la seva parella després d'un any fora. Al repartiment se li sumen altres noms del món de la comèdia, com David Verdaguer o Jordi Sánchez. A més, la pel·lícula compta amb la incorporació de dues cares noves: Alba Galocha, coneguda per la seva carrera de model, i James Williams.

Sinopsi

A la Sara li agrada planificar i vol que tot surti perfecte per a la visita de la seva parella, que fa un any que és fora. Però una setmana abans de la seva tornada, la vida de la Sara, i el seu pis, es converteixen en un caos. Els seus pares estan a punt de divorciar-se i la seva germana petita està a punt de casar-se amb l'Aaron, un famós cantant que resulta ser l'amor d'institut de la Sara. Què ha fet malament perquè el karma li torni tot això?

Fitxa tècnica i artística

Direcció: Maria Ripoll
Guió: Carlos Montero i Breixo Corral
Productor: Francisco Ramos
Intèrprets: Verónica Echegui (Sara), Álex García (Aaron), David Verdaguer (Roberto), Alba Galocha (Lu), Cecilia Freire (Inma), Elvira Mínguez (Úrsula) i Jordi Sánchez (Arturo)

"No culpes al karma de lo que te pasa por gilipollas" és una producció de Zeta Cinema, On Cinema 2017 i Sony Pictures International amb la participació de TV3, TVE, Movistar+ i Vodafone, amb la col·laboració de l'ICCA, l'ICEC i Eclipsis Capital.

 

tv3.cat/coproduccions

Anar al contingut