La Pati Pla i en Rick, de la família del Super3, a la Festa de la Convivència

La Pati Pla i en Rick, dos dels personatges de la família del Super3, participaran a la Festa de la Convivència, un esdeveniment que tindrà lloc dissabte, 12 de maig, a l'esplanada del Camp Nou, a Barcelona. L'objectiu de la festa, que organitza la Fundació Barça, és lluitar contra l'assetjament escolar.

Demà dissabte, a les 12.00, la Pati Pla i en Rick, de la família del Super3, actuaran en la Festa de la Convivència amb l'espectacle "La sorpresa de la Pati Pla per al Rick", en què la Pati ha preparat una sorpresa al Rick. El Rick es pensa que serà una cita romàntica, però no. La sorpresa és un "superentrenament"! Durant l'actuació, els súpers els podran conèixer de ben a prop, ja que la Pati els convidarà a pujar a l'escenari perquè l'ajudin a convertir en Rick en un supercorredor.

La Festa de la Convivència

La Fundació Barça organitza la Festa de la Convivència-Fent Equip contra el Bullying, en commemoració del Dia Internacional contra l'Assetjament Escolar. L'activitat, que es planteja com un recurs educatiu i lúdic dirigit a nens i nenes entre 6 i 12 anys, busca conscienciar la comunitat infantil i el conjunt de la ciutadania en la lluita contra l'assetjament escolar. La festa, gratuïta i oberta a tothom, s'allargarà fins al vespre amb diverses activitats esportives, lúdiques i emocionals per fomentar la tolerància i el respecte. Hi haurà, per exemple, actuacions dels grups La Tresca i la Verdesca i Xiula, un taller de malabars, un "scape room" i sessions de teatre.

super3.cat

super3.cat/superactivitats

Anar al contingut