"La Model: 113 anys i un dia", líder de la seva franja. Rècord de temporada de "La gent normal"

El documental "La Model: 113 anys i un dia", dedicat a la història de la presó Model de Barcelona, lidera la seva franja d'emissió. És el tercer programa més vist aquest dimarts i el tercer millor "Sense ficció" de la temporada. "La gent normal" fa rècord de temporada. TV3 situa tres programes al capdavant del rànquing dels programes de més audiència.

Els seus murs ja són història. Ha estat testimoni d'execucions que han quedat gravades a la memòria col·lectiva, ha viscut fugides de pel·lícula, les seves cel·les han acollit històries humanes impressionants. La presó Model desapareix i el reportatge que va oferir ahir el "Sense ficció", "La Model: 113 anys i un dia", va liderar la seva franja d'emissió amb una audiència de 407.000 espectadors i una quota del 13,8%.

El documental, dirigit per Joan Gallifa, és el tercer "Sense ficció" més vist de la temporada del programa i ahir es va situar com el tercer programa en el rànquing dels més vistos del dia. El "TN vespre", que ahir va registrar una audiència de 436.000 espectadors i una quota del 17,5%, va ser el programa més vist aquest dimarts, seguit pel "TN migdia", amb 410.000 espectadors i una quota del 22,8%.

"La gent normal", el programa presentat per Agnès Marquès, que ahir estava dedicat a les diferents maneres de viure l'amor, va tenir una audiència de 195.000 espectadors i una quota del 8,4%, xifra rècord de l'actual temporada d'emissió.

tv3.cat

Anar al contingut