La Mercè, desesperada, demana ajuda a l'Emili, a "La Riera"

Demà, a les 15.50, en el capítol 1489 de "La Riera", la Mercè s'adona que haurà de malvendre la casa per poder fer front als seus deutes i decideix demanar ajuda a l'Emili. Una idea molt arriscada. Per la seva banda, ell ha trobat la manera de fer xantatge a l'alcaldessa. I l'Àxel troba un aliat.

La Mercè fa taxar la casa i s'adona que probablement l'haurà de malvendre per poder  pagar els deutes. Disposada al que faci falta, queda amb l'Emili i recorre a ell perquè l'ajudi econòmicament.

Per la seva banda, l'Avellaneda sembla refet del tot i està en plena forma. Avui ha fet xantatge a la Maria: o accepta els sobrecostos de les obres de Can Sureda o farà públic el que ha descobert sobre ella. Arriben nous problemes per a l'alcaldessa, que té molts fronts oberts.

L'Àxel es troba amb la seva mare adoptiva. La dona voldria normalitzar la relació, però ell li retreu que li ha destrossat la vida per segona vegada. El noi, que se sent més sol que mai, es posa en guàrdia quan en Sebastià va a veure'l a la fonda.

I la Lídia ha localitzat l'home que li va robar. La Menchu l'acompanya, però deixa que s'hi enfronti tota sola. No tindrà cap mirament.

tv3.cat/lariera

facebook.com/lariera

spotify

Anar al contingut