La Lídia vol recuperar el seu passat gloriós, a "La Riera"

Dilluns a les 15.50, a TV3, al capítol 1411 de "La Riera", la Lídia només troba entrebancs quan intenta reprendre la seva vida d'abans . Per la seva banda en Quiroga ha de demanar ajut a en Claudi. A més, en Joaquim vol recuperar els seus diners i li farà saber al Lluís.

En Quiroga recorre a en Claudi perquè l'Assensi vol la seva dimissió a canvi de no presentar càrrecs contra la Susi. En Claudi, decidit a ajudar el seu home de confiança, li diu que faci el que li diu el seu cap però que gravi la conversa.

La Maribel s'ha passat tota la nit treballant per preparar el servei del Bonaboca. Ha d'anar a preparar el banquet per als creueristes, però s'ha adormit i farà tard. A en Bruno li sap greu, però a la Mireia, gens.

En Joaquim colla en Lluís. Vol recuperar els seus diners i amenaça de deixar el tema en mans dels advocats. En Lluís, a base de suplicar, aconsegueix una setmana de termini, però sap que no hi ha res a fer.

La Lídia voldria recobrar el seu passat gloriós, però no sap guanyar-se l'Adrià, no aconsegueix que la Maria vulgui fer les paus amb ella, ni tampoc que l'Albert li organitzi una trobada del "cercle".

tv3.cat/lariera

facebook.com/lariera

spotify

Anar al contingut