"La Fórmula: Gran Premi de Mònaco", per TV3

Diumenge arriba el Gran Premi de Fórmula 1 de Mònaco, del qual es farà un ampli seguiment a TV3. Francesc Latorre i Francesc Rosés seran els encarregats de comentar l'ampli resum de 60 minuts que es podrà veure en obert a partir de les 19.45.

La Fórmula 1 arriba a Mònaco, el gran premi amb més glamur de tot el calendari. El circuit urbà de Montecarlo ja està a punt per rebre un any més el soroll dels motors dels bòlids, en una cursa que sempre es presenta emocionant per la dificultat del traçat a l'hora de fer avançaments. Rosberg s'hi ha imposat les darreres tres temporades i intentarà aconseguir la victòria, diumenge, per mantenir l'ampli avantatge que té en el campionat, respecte al segon classificat, el finlandès Kimi Räikkönen. Després d'un podi sorprenent a Montmeló, amb la primera victòria del jove Max Verstappen a la Fórmula 1, acompanyat pels dos Ferrari, a Mònaco els Mercedes voldran tornar a dominar les primeres posicions.

Diumenge, a les 19.45, TV3 oferirà una transmissió d'una hora amb el més destacat que hagi passat al circuit de Mònaco, en alta definició i amb els comentaris de Francesc Latorre i Francesc Rosés.

Una transmissió que es repetirà en ocasió de cadascun dels 21 grans premis de la temporada.

L'actualitat del Mundial també es podrà seguir als telenotícies, al canal 3/24 i al programa "Motor a fons", que s'emet cada diumenge al vespre a Esport3.

tv3.cat

esport3.cat

Anar al contingut