Noel Rodríguez i Francesc Rosés
Noel Rodríguez i Francesc Rosés
Diumenge a partir de les 20.15

"La Fórmula: Gran Premi de la Gran Bretanya", per Esport3

Diumenge arriba el Gran Premi de Fórmula 1 de la Gran Bretanya, del qual es farà un ampli seguiment a Esport3. Noel Rodríguez i Francesc Rosés seran els encarregats de comentar el resum de 60 minuts que es podrà veure en obert a partir de les 20.15.

El campionat de Fórmula 1 arriba a l'equador de la competició. Lewis Hamilton corre a casa després d'haver quedat quart en el Gran Premi d'Àustria, amb el repte de guanyar per quart any consecutiu a Silverstone. Sebastian Vettel, més líder amb 20 punts sobre Hamilton, i Valtteri Bottas, reforçat per la victòria al circuit austríac, lluitaran per estar al capdavant de la cursa. Sense oblidar els bons resultats que està fent Daniel Ricciardo, que l'han situat quart en la classificació per al Mundial.

Els espanyols Carlos Sainz, novè, i Fernando Alonso, dissetè, que en el passat premi no van estar de sort, intentaran entrar en els punts.

Diumenge, a les 20.15, Esport3 oferirà una transmissió d'una hora amb el més destacat que hagi passat al circuit de Silverstone, amb els comentaris de Noel Rodríguez i Francesc Rosés.

Una transmissió que es repetirà en cada un dels vint grans premis de la temporada.

L'actualitat del Mundial també es podrà seguir als telenotícies i al canal 3/24.

tv3.cat
esport3.cat

Sant Joan Despí, 14 de juliol del 2017

 

Anar al contingut