Els Capgrossos de Mataró, a la diada de l'any passat
Els Capgrossos de Mataró, a la diada de l'any passat

La Diada de les Santes de Mataró a TV3

Diumenge, a les 23.30, TV3 emetrà un resum de la Diada de les Santes de Mataró amb imatges en alta definició. Aquesta jornada castellera és una de les grans cites de l'estiu que es podran seguir en directe, a les 12.00, a través del portal tv3.cat

Aquest diumenge, TV3 emetrà un ampli resum de la diada castellera de les Santes de Mataró. Es tracta d'una de les grans cites de la temporada, en què actuarà la colla local els Capgrossos de Mataró, juntament amb els Castellers de Vilafranca i el Minyons de Terrassa.

La plaça Santa Anna de la capital del Maresme acollirà els castells de gamma extra de la jornada. Els Capgrossos podrien intentar el 2 de 9 amb folre i manilles. Els de Vilafranca voldran assaltar el 3 de 9 amb folre i agulla, inèdit en aquesta temporada, i que sumarien a la torre de nou i al pilar de vuit emmanillats. Els Minyons també buscaran descarregar un 2 de 9 amb folre i manilles que, per la seva festa major, va quedar només carregat. 

La Diada de les Santes és la primera de les sis jornades castelleres que TV3 i La Xarxa coprodueixen aquesta temporada per donar més visibilitat al fet casteller.

Anna Vallhonesta, Biel Duran, Joan Beumala i Carles Cortés formaran l'equip encarregat de transmetre la jornada castellera.

tv3.cat

Anar al contingut