"Joc de cartes - Estiu" busca el millor restaurant a la fresca de la Cerdanya

Demà, a les 22.30, seguirà la versió estiuenca de "Joc de cartes". En el tercer capítol d'estiu d'aquesta producció de TV3 en col·laboració amb Magnolia TV, Marc Ribas buscarà els millors restaurants a la fresca de la Cerdanya.

"Joc de cartes - Estiu" deixa de banda la platja per veure altres opcions d'estiueig com són les poblacions de la Cerdanya. Perquè a l'agost no tot és sorra, mar i para-sols. Per això el programa busca el millor restaurant a la fresca de la Cerdanya.

Marc Ribas anirà fins a la Fonda Cobadana, a Urús, un establiment inaugurat per l'avi de Martí Ponce, que avui n'és el propietari, juntament amb la seva parella, Ariana Belchi, a més a més del cap de cuina. Es coneixerà el clan familiar d'Olga i Eva Domingo, del restaurant Els Torrents, a Santa Eugènia de Nerellà, una masia envoltada de natura i animals de tot tipus on l'encarregada de remenar les olles és la Montse, la seva mare. I per  acabar, es degustaran les receptes inspirades en la cuina de l'àvia de Natàlia Barberà, xef i propietària de Cal Torru, a Bolvir, un restaurant que dirigeix amb el seu marit, Ramon Torruella.

"Joc de cartes" és el format estrella de la temporada de TV3, que continua acompanyant els espectadors durant el mes d'agost en la seva versió estiuenca. El xef i presentador Marc Ribas es posa les xancletes per presentar "Joc de cartes - Estiu", que busca els millors xiringuitos i les millors terrasses de la Costa Brava, la Costa Daurada, Barcelona i la Catalunya interior.

Els nous capítols del concurs líder de TV3 inclouen novetats. Per començar, en cada episodi, no seran quatre, sinó tres els restaurants que competiran per ser els millors de la seva temàtica, i cada restaurador concursarà amb un acompanyant. Aquesta altra persona, que podrà ser el cuiner del local, la parella o un amic íntim del restaurador, també defensarà el negoci com si fos seu. A més, les categories que els participants hauran de valorar seran quatre, en lloc de cinc, i el premi per als guanyadors del concurs serà de 3.000 euros.

Aquesta edició especial de "Joc de cartes", que consta de quatre programes i un capítol extra, continua ocupant la franja de màxima audiència de la nit del dijous.

tv3.cat/cuines

facebook.com/cuinesTV3

twitter.com/cuinesTV3

instagram.com/cuinesTV3

Anar al contingut