Viatge pel Marroc de "Gent de món"
Viatge pel Marroc de "Gent de món"
Diumenge, a les 23.10

"Gent de món" continua viatjant pel Marroc

Aquest diumenge, 2 d'agost, a les 23.10, TV3 emetrà el sisè capítol de "Gent de món", en què un grup de catalans continuarà viatjant pel Marroc. Aquesta serà la segona part de l'itinerari, que descobrirà l'univers cultural i l'exotisme dels paisatges d'un país proper, però alhora distant i desconegut. Com cada setmana, serà una experiència única i irrepetible, que Joan Lluís Bozzo narrarà amb una mirada irònica i divertida.

Es pot viatjar fins al segle XII per un laberint de 10.000 carrers i retrobar-se amb la infància al cim de la muntanya? Veure sortir el sol a les portes del desert més gran del món i ballar amb la música que hipnotitza les serps són experiències que viurà "Gent de món" al Marroc, en un dels viatges més suggestius i inspiradors del programa. Aquesta serà la segona part de la ruta per un país divers i complex, amb una llarga història, un gran patrimoni i un paisatge exòtic. Els espectadors continuaran descobrint, en aquest nou capítol dedicat al Marroc, un univers cultural distant i desconegut pels occidentals, que es troba només a 14 quilòmetres d'Europa.

En aquest docuxou, les càmeres segueixen un grup divers de persones que conviuen mentre viatgen, en una aventura que les marca i els fa canviar el punt de vista que tenen sobre el món. Amb una mirada irònica i divertida, el programa acompanya els viatgers mentre visiten els monuments, coneixen els costums locals, el paisatge, la gastronomia i la gent que viu en cada país que descobreixen. I, amb humor, l'actor i director teatral Joan Lluís Bozzo va narrant l'itinerari, mentre es va dibuixant la personalitat dels protagonistes, amb les seves opinions i sensacions, que fan que tothom s'hi pugui reconèixer.

Després dels capítols dedicats a Rússia, Israel, Jordània, Etiòpia i Sicília, aquesta setmana el programa continua descobrint el Marroc, i en les pròximes edicions viatjarà per Armènia, Turquia, Itàlia, l'Iran, Romania i la Xina.

 

tv3.cat/gent-de-mon

Anar al contingut