"Ferides", el desenllaç de "Nit i dia"

Dilluns, a les 21.55, s'estrena l'últim capítol de la segona temporada de "Nit i dia", la sèrie de TV3 produïda per Mediapro. Dues trames paral·leles protagonitzades per forenses, jutges i policies i també per advocats, artistes, polítics i sicaris. Històries de personatges que intenten fugir del seu passat; però aquest passat, d'una manera o d'una altra, sempre torna. La segona temporada és una partida d'escacs entre el passat i el present. Blanques i negres. Llum i foscor. Nit i dia.

Ferides

La Sara (Clara Segura) ha quedat tancada al soterrani del Dr. Grau (Jordi Bosch). El padrastre de la Sara no pot permetre que ella reveli el terrible secret que ha descobert, però ella intentarà fer el que sigui per tal de salvar la seva vida. En paral·lel i mentre la Joana (Lluïsa Mallol) ha mogut cel i terra per ajudar el seu marit, Martí Miró (Ramon Fontserè) posa en marxa la seva maquinària legal per tal de no haver de declarar.

Les dades

A falta d'un capítol, aquesta segona temporada ha reunit una mitjana de 303.000 espectadors amb un 11,7% de quota.

Les dades de consum de vídeo a la carta d'aquests 12 capítols des del dia 17/04/2017 fins al 13/07/2017 han acumulat 943.000 reproduccions. La mitjana setmanal a la carta ha estat de 47.000 usuaris únics i 79.000 reproduccions. En els rànquings mensuals de consum de vídeo a la carta s'ha situat entre els 3 primers. El capítol "Crim i càstig" és al que ha tingut més reproduccions, 96.500.

I després de l'estrena d'"El rei borni", arriba l'últim capítol d'"En sèrie", la docusèrie presentada per Miranda Gas i dirigida per Román Parrado, que desgrana la feina immensa que comporta una sèrie de televisió de primer nivell com "Nit i dia".

Fi de festa

Rodatge final a "Nit i dia". Aquest capítol en serà testimoni. Comença de dia i acaba ben entrada la nit... després de mesos intensos de feina. En aquest cas, es farà un últim seguiment dels diferents oficis que s'han anat coneixent a l'"En sèrie", per veure com treballen coordinadament tots durant una mateixa jornada. Una de molt especial, de fet: l'última. Direcció, producció, fotografia, so, vestuari i maquillatge, i naturalment actors i actrius, sense els quals, com és evident, res tindria sentit, protagonitzaran, doncs, les seqüències. Una sèrie de ficció com "Nit i dia" o com qualsevol altra no seria possible sense una feina en equip. Un equip que ha de funcionar de manera totalment coordinada i entusiasta, com retrata aquest darrer programa d'"En sèrie".

També es veuran les valoracions finals dels qui han liderat la sèrie i es viurà el moment més emotiu de l'equip: el comiat final.

tv3.cat/nitidia

twitter.com/nitidiaTV3

facebook.com/nitidiaTV3

 

Facebook Live

Anar al contingut