Èxit de la sèrie "Tor, tretze cases i tres morts", amb 50.000 reproduccions al podcast

Avui, 25 de juny, a les 10.00, el dial digital +CatRàdio ha estrenat al podcast els episodis del 16 al 20 de la primera sèrie de no-ficció de Catalunya Ràdio, escrita i presentada pel periodista Carles Porta.

El primer episodi de la sèrie supera les 10.000 reproduccions a la carta i els capítols 11, 12, 13, 14 i 15 estan entre els 10 àudios més escoltats de la setmana passada a Catalunya Ràdio.

"Tor, tretze cases i tres morts", la primera sèrie de no-ficció al dial digital +CatRàdio, que es va estrenar el 4 de juny passat al podcast, va ser la setmana passada el segon programa de Catalunya Ràdio amb més reproduccions, només superat per "El matí de Catalunya Ràdio". Els 5 últims episodis (de l'11 al 15) figuren en el rànquing dels deu àudios més escoltats de la setmana. En el còmput global de la sèrie, els 15 primers episodis ja han superat les 50.000 reproduccions, i el primer episodi, "La mort de l'amo únic", n'ha superat les 10.000.

Catalunya Ràdio ha estrenat avui, 25 de juny, a les 10.00, els episodis 16 a 20 de "Tor, tretze cases i tres morts", escrita i presentada pel periodista Carles Porta. Hi ha algú que no hagi sentit mai parlar de Tor? Què se n'ha fet del Palanca? Un home que reconeixia que l'única solució per resoldre els conflictes és la força: "Morir matant!", exclamava.

La sèrie consta de 25 episodis de 25 minuts cada un, que es publiquen en blocs de 5 episodis, cada dilluns a les 10.00, durant cinc setmanes.

 

Sinopsis i enllaços dels episodis del 16 al 20

Episodi 16: "Per fi amb Palanca a Tor"

Ho han aconseguit. Carles Porta, Pol Izquierdo i Pepe Domènec pugen a Tor amb Palanca per entrevistar-lo.

Episodi 17: "Amb Rosendo a la casa del crim"

L'equip de TV3 intenta reconstruir els passos de Sansa. Primer, visiten la casa del crim amb el Rosendo, el germà del mort, i després viatgen fins a Andorra, on trobaran moltes sorpreses i contradiccions.

Episodi 18: "El bisbat de la Seu i el nebot de Sansa"

L'equip de TV3 ha aconseguit contactar amb la filla d'un dels personatges més importants de la història: el Ruben. Ella diu que ell els trucarà. Però ell no dona senyals de vida. Mentrestant, fan temps i entrevisten altres persones.

Episodi 19: "El Ruben"

El Ruben dona senyals de vida. L'equip de TV3 queda amb ell a la plaça del poble d'Andorra la Vella i sopen junts. Deixarà que l'entrevistin?

Episodi 20: "On hi ha sang, no hi ha negoci"

L'equip de TV3 entrevista el Ruben. Una entrevista surrealista.

 

Anar al contingut