La festa dels súpers, dissbte al matí
La festa dels súpers, dissbte al matí

Èxit de la primera jornada matinal de la Festa dels Súpers

Unes 40.000 persones han visitat aquest dissabte al matí la Festa del Súpers, a l'Anella Olímpica del Parc de Montjuïc. Avui s'han pogut escoltar per primer cop en directe les cançons del nou disc del Super3

Els súpers i les seves famílies han pogut accedir amb normalitat a l'anella Olímpica fent ús del transport públic, pàrquings i el servei de llançadora de manera majoritària. El web del Super3 lidera, durant les primeres hores de la festa, el consum a internet de la CCMA, amb 11.000 usuaris únics, 70.000 pàgines vistes i 10.000 reproduccions de vídeo.

Des de les 10.00 d'aquest matí, fins a les 14.00, moment en què avui dissabte ha tancat la Festa dels Súpers, al voltant de 40.000 persones han passat pel recinte de l'Anella Olímpica del Parc de Montjuïc. Aquesta 21a edició de la Festa és una crida a la sostenibilitat del planeta, amb una història que es titula "Tenim el poder", en referència als poders de les elfes Nenúfar i Matoll per salvar l'arbre màgic amb l'ajuda dels súpers.

Un cop més, la Festa dels Súpers ha estat coorganitzada per l'Ajuntament de Barcelona, que proposa una activitat per aconseguir un aire més net i saludable a la ciutat. Una de les novetats d'aquesta edició ha estat la presència d'un estand de La Marató de TV3.

Un dels moments més intens del dia ha estat l'espectacle central de la Festa, que s'ha pogut veure aquest migdia a l'escenari de l'Estadi. Els assistents han pogut conèixer el desenllaç de la trama, que també es podrà veure demà diumenge al matí i a la tarda. A més, han pogut escoltar per primer cop en directe les cançons del nou disc del Super3, "Tenim el poder", que acaba de sortir a la venda.

Els súpers assistents i les seves famílies han pogut gaudir de les més de 150 activitats repartides pel recinte de l'Anella Olímpica del Parc de Montjuïc que han estat organitzades per més de 60 entitats i empreses. Els nens i nenes han pogut fer activitats sobre la natura i la sostenibilitat del planeta, travessar circuits d'aventura, fer jocs d'aigua, interactuar amb la Misha i el Doraemon del canal Super3, provar karts de pedals i vehicles elèctrics, saltar en inflables, participar en un circuit de "push bike", practicar la robòtica educativa, divertir-se amb diferents esports, veure cinema, descobrir l'òpera, fer activitats i tallers de ràdio, entrar en un laboratori de ciberseguretat, jugar a jocs de taula, fer experiments científics, ballar diferents coreografies, superar obstacles amb patinets, aprendre hàbits saludables, fer-se fotos en "photocalls" ben originals, pintar amb xocolata, pujar a un bibliobús, escoltar contes meravellosos, degustar lactis, pizzes i altres productes alimentaris, o fer tallers de manualitats, maquillatge i art.

Un any més, els nens que ho han volgut s'han pogut fer o renovar el carnet de súper i emportar-se'l a l'instant.

Aquest matí, durant les primeres hores de la festa, el web del Super3 ha liderat el consum a internet de la CCMA. S'han registrat 11.000 usuaris únics, 70.000 pàgines vistes i 10.000 reproduccions de vídeo.

Accessos a la Festa

Per accedir a la Festa es recomana l'ús del transport públic, i per a aquells que ho fa­cin en cotxe, també s'ha habilitat el pàrquing de la Fira Barcelona Gran Via de la Zona Franca i un servei de llançadora.

Els súpers i les seves famílies han pogut accedir amb normalitat a l'Anella Olímpica. A banda dels diferents pàrquings que s'havien habilitat, amb servei de llançadores fins a l'Anella Olímpica, hi ha hagut moltes famílies que han optat per fer ús, també, del transport públic.

La Festa ha tancat les seves portes, però demà diumenge tindrà lloc la segona jornada d'aquesta 21a edició. Continuaran les activitats, però, un cop més, el punt fort serà l'espectacle central, protagonitzat per la família del Super3, els SP3 i totes les cares del canal Super3 i els dibuixos animats. Aquest espectacle es podrà veure tant al matí (també en directe per TV3 i el canal Super3) com a la tarda.

super3.cat
super3.cat/festa

Anar al contingut