"Està passant", l'actualitat en clau d'humor arriba a TV3 amb Toni Soler

Demà, a les 20.15, TV3 estrena "Està passant", un informatiu satíric presentat per Toni Soler, que s'emetrà de dilluns a divendres abans del "Telenotícies vespre". Les claus de l'actualitat del dia seran analitzades per experts i pels seus protagonistes en un format que comptarà amb dues de les veus més agosadares de l'humor a Catalunya, Jair Domínguez i Òscar Andreu.

L'actualitat es pot tractar de moltes maneres, i l'humor n'és una. En una tardor que es preveu intensa, "Està passant" és un programa que posarà especial atenció a l'actualitat política i al seguiment dels mitjans de comunicació i les xarxes socials. Toni Soler , que demà entrevistarà Gerardo Pisarello; tinent d'alcaldia de l'Ajuntament de Barcelona, s'allunyarà del format del gag ficcional i s'enfrontarà als principals temes del dia sense defugir-ne cap i sense renunciar a la sàtira i l'humor que caracteritza la trajectòria de l'equip de Minoria Absoluta.

"Està passant" no només buscarà l'humor. També donarà veu a experts perquè exposin la seva opinió sobre l'actualitat i entrevistarà els seus principals protagonistes.

Toni Soler conduirà el format acompanyat al plató per dues de les veus més agosarades de l'humor a Catalunya. Jair Domínguez, amb la seva reconeguda visió mordaç, mostrarà amb ull crític com s'ha de tractar la informació en altres mitjans. El programa també comptarà amb la presència d'Òscar Andreu, que analitzarà aquells aspectes de les notícies que ningú ha tingut en compte.

tv3.cat/estapassant

twitter.com/estapassanttv3

facebook.com/estapassantTV3

instagram.com/estapassanttv3