Alguns contertulians d'"Enganxats", el nou programa de les sèries de TV3
Alguns contertulians d'"Enganxats", el nou programa de les sèries de TV3
Diumenge, 21 de gener, a les 19.50

Espartac Peran torna amb "Enganxats", un programa sobre les sèries de TV3, els diumenges al vespre

Diumenge, 21 de gener, a les 19.50, TV3 emetrà "Enganxats", una producció de TV3 en què s'abordaran els moments clau de la telenovel·la de la sobretaula, "Com si fos ahir", i de la sèrie "Benvinguts a la família", que començarà a emetre's el dilluns 22 de gener.

Una de les novetats de la Graells de TV3 per a aquest 2018 és "Enganxats", un programa setmanal, dirigit i presentat per Espartac Peran, en què, en una taula amb actors i altres personatges coneguts, es comentaran els moments més intensos de la setmana, a les telenovel·les "Com si fos ahir", que TV3 emet cada dia a les 15.55, i la "Benvinguts a la família", que s'emetrà cada dilluns a les 21.55.

Entre els convidats hi ha actors coneguts per haver participat en diverses sèries de la cadena, com ara Boris Ruiz i Anna Barrachina ("Ventdelplà", "Merlí"), Sara Espígul ("El Crac"), Clàudia Costas ("La Riera"), o el periodista David Balaguer.

Al llarg del programa s'aniran desgranant els capítols de la setmana des dels diversos punts de vista dels convidats. Dues reporteres faran el seguiment paral·lel a les xarxes per explicar com bullen. I també es podran veure les interioritats més íntimes dels rodatges, en format "making of".

"Enganxats" s'emetrà cada diumenge a les 19.50, per TV3, just abans del "Telenotícies Vespre".

tv3.enganxats

Anar al contingut