Dissabte i diumenge a les 14.20

"Entendre'ns" i "Creixent amb l'art", a "Tot un món"

"Tot un món" vol descobrir o fer visibles persones que, per raó de la seva experiència, especialització, coneixement, activitat, acció i opinió ja són, o bé haurien de ser, considerades referents socials. Vol sentir-les parlar dels temes que dominen, saber-ne l'opinió sobre l'actualitat que viu el país i sobre el món actual? Vol conèixer la feina que fan, saber com viuen, la seva implicació amb la cultura i amb la societat catalanes, i també vol que parlin de les seves pors, de les seves certeses i dels somnis que tenen.

Capítol 836: Entendre'ns
"InfoTalQual" és una revista en format web i paper que inclou, en la versió impresa, un suplement amb les notícies traduïdes a l'àrab. Rashid Ali va crear-la fa dos anys a Terrassa amb l'objectiu d'ajudar la comunitat àrab a entendre la realitat catalana. Creu que això és un pas molt important perquè puguin sentir-se bé, i implicats en la nova societat on viuen. Alhora reivindica que també sigui més fàcil, que tothom aquí pugui practicar la seva cultura d'origen. Ell fa 15 anys que va venir del Marroc, on ja havia començat a col·laborar com a periodista en diferents publicacions.

Capítol 838: Creixent amb l'art
Daniela Ruiz Puigbó va venir fa setze anys de Veneçuela per ampliar els estudis de Pedagogia amb un màster en Comunicació i Educació. Quan, fa 10 anys, li va sorgir l'oportunitat de fer-se càrrec d'un taller de dibuix i pintura per a nens, no la va desaprofitar, i va recuperar així una de les seves passions: l'art. Amb l'escola CreArt, que ara dirigeix, ha treballat la idea de crear i créixer amb l'art. Una experiència que l'ha conduït, amb el temps, cap a l'artteràpia, enfocada principalment amb les dones. Creu, com deia el pintor Marc Chagall, que "l'art és un estat de l'ànima."

tv3.cat/totunmon
facebook.com/#!/totunmontv3

Sant Joan Despí, 20 de novembre del 2015

Anar al contingut