En Sergi es reconcilia amb la Rebeca, a "La Riera"

Demà, a les 15.50, en el capítol 1457 de "La Riera", en Sergi vol arreglar les coses amb la Rebeca. A més, en Robert intenta que el noi també es reconciliï amb la seva mare. I el Lluís continua amb els seus problemes econòmics, que ara esquitxen els treballadors de la fonda quan no els pot pagar les nòmines.

La Mercè ha preparat un dinar per als nets. També hi ha en Robert, que s'adona que l'única cosa que consolaria la Mercè seria tenir els seus fills a prop. Pren la iniciativa i se'n va a veure en Sergi per aconseguir que es reconciliï amb la seva mare, però la relació entre ells dos està molt deteriorada.

No és l'única relació que no li funciona a en Sergi. La germana de la Rebeca l'esbronca per haver-li fallat a la inspectora, ja que li assegura que la noia n'estava molt, d'ell. Ell, penedit, va a trobar-la per arreglar les coses.

Per la seva banda, en Lluís està desesperat per la seva situació econòmica i demana a en Noguera, el notari corrupte que el va ajudar a estafar la Mercè, que li proporcioni el contacte d'un prestador. De tota manera, les coses se li compliquen més encara. S'ha quedat sense líquid i no pot pagar les nòmines als treballadors de la fonda.

A més, la Susi, aconsellada per la Maribel, explicarà al seu germà que està embarassada.

tv3.cat/lariera

facebook.com/lariera

spotify

Anar al contingut