Els programes "Dinàmiks" i "Info K", del canal Super3, presents al Festival de la Ciència

Aquest cap de setmana del 25 i 26 d'abril, el Festival de la Ciència convertirà les Glòries de Barcelona en un gran laboratori científic. Aquest Festival comptarà amb la presència destacada del Super3, ja que dos dels seus programes, el "Dinàmiks" i l'"Info K", hi han organitzat diferents activitats durant aquests dos dies. Dani Jiménez, del "Dinàmiks", acompanyat per l'esquelet, proposarà diferents reptes i experiments; i Jordi Gil, de l'"Info K", serà a l'estand del programa, on s'entrevistaran diferents científics.

El programa "Dinàmiks" del canal Super3, un espai de referència entre els petits científics catalans, serà present al Festival de la Ciència demà dissabte 25 i diumenge 26 d'abril amb un estand a la plaça de les Glòries de Barcelona. El presentador del "Dinàmiks", el científic i divulgador Dani Jiménez, proposarà desafiar les lleis de la gravetat amb l'experiment massiu "Mulla't per la ciència". A més, Dani Jiménez proposarà 22 reptes que els participants hauran d'intentar resoldre. A l'estand del "Dinàmiks" també hi haurà l'esquelet del programa i tots els nens i nenes podran fer-se fotos amb ell. Així mateix, tots els assistents podran participar en el sorteig de 25 jocs d""El Repte" del "Dinàmiks".

Pel que fa a l'"Info K", l'espai informatiu del canal Super3, també tindrà una carpa al Festival de la Ciència, on els assistents podran veure com es fa un informatiu en directe. Tant dissabte com diumenge, l'estand de l'"Info K" serà un espai d'entrevistes, en què els nens i nenes podran interactuar amb els científics. A través d'entrevistes properes, divertides i instructives, guiades i comandades per Jordi Gil, el presentador de l'"Info K", els assistents podran descobrir la feina i la personalitat de científics de diverses disciplines.

El Festival de la Ciència, integrat dins del nou Festival Novum, tindrà com a escenari la plaça de les Glòries de Barcelona. Els horaris de les activitats seran de 10.30 a 20.00, demà dissabte 25 d'abril; i de 10.00 a 14.30, el diumenge 26.

Aquest festival és un esdeveniment de referència per a la ciutat de Barcelona i una gran oportunitat per prendre contacte amb la ciència, la tecnologia i la innovació. Alguns dels objectius del festival són crear vocacions científiques, apropar la feina dels investigadors als ciutadans i donar valor a la ciència com un dels motors de desenvolupament del país.

Durant el cap de setmanal, aquesta festa convertirà les Glòries en un gran laboratori científic. La plaça es transformarà en un espai d'interacció i experimentació amb els investigadors per conèixer de primera mà les seves recerques.

Tant dissabte com diumenge hi haurà diferents espais de descoberta i els participants podran fer preguntes a investigadors i científics. Entre altres propostes, se celebrarà una gimcana científica i múltiples tallers, xerrades i activitats per a grans i petits, totes relacionades amb la ciència, la tecnologia i la innovació.

www.super3.cat

super3.cat/dinamiks

www.super3.cat/infok

Anar al contingut