Els partits de la Segona Divisió B entre el Conquense i el Barça B i entre el Lleida i el Cornellà, a Esport3

Demà a les 15.55, Esport3 emetrà, en directe, el partit de la cinquena jornada de la Segona Divisió B entre el Conquense i el Barça B. I diumenge, a les 18.00, serà el torna del Lleida-Cornellà

El Barça B viatja al camp de la Fuensanta de Conca amb l'objectiu d'aconseguir la segona victòria consecutiva lluny del Miniestadi, en partit de la cinquena jornada de la Segona Divisió B.

L'equip de García Pimienta recupera per a aquest duel una peça important, el migcampista Oriol Busquets, que es va fer una greu lesió de menisc la temporada passada quan estava entrant en la dinàmica d'entrenaments del primer equip. En canvi, Carles Aleñà no ha entrat a la llista de convocats. A les files castellanes hi destaca la presència de diversos jugadors catalans, com el porter Sergi Puig, el lateral Òscar Arroyo, el central Adrià Parera i l'extrem Agi Dambelley.

El Lleida Esportiu i el Cornellà jugaran diumenge al Camp d'Esports en un partit marcat per la incorporació de Manucho a les files del conjunt del Baix Llobregat. El davanter angolès, de 35 anys, arriba a Cornellà després de passar, al llarg de la seva carrera, per conjunts com el Manchester United, el Panathinaikos o el Rayo Vallecano.

Al costat lleidatà, el migcampista "Xemi" Fernández està a la recta final de la recuperació de la seva lesió, però Gerard Albaladejo confia en l'encert golejador de Pedro Martín, una de les noves incorporacions de la temporada, que ha marcat en els dos partits que els blaus han jugat al Camp d'Esports. Tots dos equips ocupen posició de "play-off", amb 8 punts.

Els comentaris seran de Jordi Sunyer i l'anàlisi de Jordi Gonzalvo.

esport3.cat

Anar al contingut