Els millors moments de la jornada de futbol de Primera i Segona Divisió, a "Gol a gol"

Diumenge, a les 00.10, TV3 i Esport 3 emetran una nova edició de "Gol a gol". El programa, presentat per Xavi Valls, oferirà el resum dels millors moments de la jornada de la Primera i Segona Divisió.

Aquest diumenge, Xavi Valls repassarà les millors jugades de l'Alabès-Barça, del Girona-Màlaga i de l'Espanyol-Leganés, que es jugaran dissabte. Amb la col·laboració de Ricard Torquemada, que en farà la seva anàlisi particular, el programa pararà especial atenció al resultat que el Barça hagi aconseguit a Vitòria. Un partit on Ernesto Valverde no haurà pogut comptar encara amb el nou fitxatge estrella del Barça, Ousmane Dembélé. Torquemada també explicarà què pot aportar l'extrem francès a la plantilla blaugrana.

El programa emetrà també un ampli resum del Reial Madrid-València, que es juga diumenge a les 22.15, i oferirà tots els gols del cap de setmana.

Pel que fa a la jornada de la Segona Divisió, "Gol a gol" prestarà una atenció especial al partit entre el Reus i el Nàstic. El derbi tarragoní es disputa diumenge a les 20.30.

tv3.cat

esport3.cat

#GolaGolTV3

Anar al contingut