Els límits de la llibertat d'expressió, a "Preguntes freqüents"

Demà, a partir de les 21.55, "Preguntes freqüents", conduït per Laura Rosel, debatrà sobre els límits de la llibertat després d'una setmana marcada per la condemna al raper Valtonyc i la retirada de l'exposició sobre presos polítics a ARCO. També es repassarà tota l'actualitat política i judicial.

La nova edició del "Preguntes freqüents", comandat per Laura Rosel, començarà amb un cara a cara entre Javier Ortega, secretari general de VOX i advocat acusador al Suprem, i Carles Campuzano, diputat del PDeCAT al Congrés.

Els advocats Jordi Pina i Benet Salellas conversaran sobre les estratègies dels diferents encausats del procés i sobre el seu futur judicial.

Laura Rosel també entrevistarà el jurista Joaquín Uría, exlletrat del Tribunal Constitucional i professor de Dret Constitucional.

Tatxo Benet, Tortell Poltrona, Titot i Lídia Pujol debatran sobre els límits de la llibertat d'expressió. I l'actuació de la cantant barcelonina Lídia Pujol posarà punt final al programa.

A les cadires hi haurà els periodistes Patricia López, Israel García-Juez, Sara González i Raphael Minder, corresponsal del New York Times a Espanya i autor de "Struggle for Catalonia", debatent i formulant preguntes als convidats. I, a més, els col·laboradors habituals de "Preguntes freqüents" amb les seves seccions: "La setmana de Pilar Rahola", "Les FAQS de Quico Sallés" i "L'accent diacrític de Maiol Roger".

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3

Anar al contingut