Els Grups Bíblics Universitaris, a "Néixer de nou"

Diumenge, a les 10.10, TV3 emet "Néixer de nou", el programa dedicat a la fe protestant. En aquesta ocasió, entrevistaran Francesc Mira per saber què són i què fan els Grups Bíblics Universitaris.

La universitat no és només un espai de formació acadèmica, sinó que també és un espai de formació informal, on cada estudiant té l'oportunitat de descobrir noves realitats, fins aleshores desconegudes per a la immensa majoria.

Entre les moltes iniciatives que els estudiants poden trobar a les nostres universitats, a "Néixer de nou" destaquen la dels Grups Bíblics Universitaris (GBU), grups d'estudiants que estudien la Bíblia i intenten adoptar-ne les aplicacions pràctiques dia a dia. Per conèixer aquests grups amb més profunditat, entrevistaran Francesc Mira, que acumula 50 anys de testimoni evangèlic a la universitat. Mira explicarà què són els GBU i quina és la seva tasca a la comunitat universitària.

El programa "Néixer de nou" pretén explicar què són, què pretenen i què fan els protestants de casa nostra, amb la voluntat de sortir del silenci en què durant molts anys han hagut de viure.

tv3.cat/neixerdenou

 

Anar al contingut