Els diputats del PSC votaran en contra de demanar al Congrés la transferència per fer referèndums

En declaracions a 'El matí de Catalunya Ràdio', Pere Navarro afirma que com a partit han pres la decisió de no donar suport a cap proposta sobre el dret a decidir no acordada amb el govern espanyol.

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, està convençut que tots els diputats del partit votaran en bloc en contra de demanar al Congrés la transferència per fer referèndums. En declaracions a El matí de Catalunya Ràdio, amb Mònica Terribas, Navarro no preveu que els seus diputats trenquin la disciplina de vot al debat que es farà al Parlament la setmana que ve i argumenta que és una decisió de partit no donar suport a cap proposta sobre el dret a decidir no acordada amb el govern espanyol: "A mi no se m'acut que ningú pugui canviar una decisió democràtica d'un òrgan de direcció política del partit. Nosaltres vam votar secretament després d'un debat ampli, d'un debat absolutament lliure, i aquesta és la decisió que va prendre el partit en el seu conjunt."
 
El dirigent socialista s'ha mostrat preocupat que hi hagi partits que es dediquen a augmentar la crispació i el risc de trencament social, i ha apuntat directament al PP, C's, CiU i ERC. Segons Navarro, la gestió dels governs català i espanyol també alimenta la divisió perquè es dediquen a retallar drets socials i no a buscar fórmules que millorin la qualitat de vida dels catalans, com podria ser un nou model de finançament.
 
 
Catradio.cat/mati
Facebook.com/elmatidecatalunyaradio
Twitter.com/maticatradio
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut