Els centres oberts i les cases d'infants rebran diners de la Grossa destinats a Benestar Social

La consellera Neus Munté ha explicat a Catalunya Ràdio que els centres oberts i les cases d'infants que atenen i acullen menors en risc d'exclusocial seran dos dels programes que rebran els ajuts.

Els centres oberts i les cases d'infants que atenen i acullen menors en risc d'exclusió social seran dos dels programes que rebran els diners de la Grossa de Cap d'Any destinats al Departament de Benestar Social. Ho ha concretat en una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio, amb Marta Romagosa, la consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté: "Estem parlant de programes preventius: concretament centres oberts, que són centres que fora d'horari lectiu, per tant a les tardes, en període de vacances escolars, atenen nens i nenes, nois i noies, d'entorns socials diguem-ne desafavorits, i disposem també d'altres recursos com poden ser les cases d'infants, i aquí també s'hi destinaran una part d'aquests beneficis."
 
Munté, que no ha concretat de quants diners provinents de la Grossa disposarà el seu departament, ha explicat que el fet que una part de les butlletes del primer premi no es venguessin engruixirà els més de 5 o 6 milions d'euros de recaptació que s'havien previst inicialment.
 
La consellera de Benestar Social i Família també ha lloat l'esforç que s'ha fet per incrementar lleugerament el pressupost del seu departament fins als 1.630 milions d'euros. Tot i que li agradaria disposar de més recursos, destaca que s'han incrementat els diners destinats a la renda mínima d'inserció, a les beques menjador i a l'habitatge social.
 
 
Catradio.cat/mati
Facebook.com/elmatidecatalunyaradio
Twitter.com/maticatradio
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut