Paó blau
Paó blau

Els animals més lletjos i els més guapos, aquest cap de setmana a "Kukurota"

El programa més salvatge del canal Super3 dedicarà els capítols d'aquest cap de setmana als animals més lletjos i als més guapos. Presentat per Pau Ferran, "Kukurota" s'emet dissabte i diumenge, a les 20.30, al Super3.

"Kukurota" torna, com cada cap de setmana, amb nous capítols. Els d'aquesta setmana se centren en els animals lletjos i guapos. Primer sortiran els lletjos, que no són gaire atractius a la vista i, tot seguit, es podran veure els més guapos, tot el contrari que els anteriors.

Els lletjos (dissabte 11, a les 20.30)         

Tots els animals agraden, però n'hi ha alguns que posen els pèls de punta. El programa repassarà els micos més esgarrifosos, els porcs salvatges més extravagants, ocells mig pelats, rèptils amb cara de pocs amics i peixos i invertebrats que semblen d'un altre planeta. Però potser no són tan lletjos com tothom es pensa. Al concurs es parlarà dels burros, i en el rànquing es contemplaran les cries més guapes del món. A la secció "l'animal desaparegut" es descobrirà el "Protoceratops", un dinosaure petit però molt ferotge.

Els guapos (diumenge 12, a les 20.30)

Es veuran els animals més guapos i més espectaculars de la natura, com, per exemple, granotes i ocells de mil colors, zebres, girafes i serps amb dibuixos complicadíssims a la pell o peixos amb formes impossibles. Al concurs s'esbrinarà alguna cosa més sobre els ornitorincs, al rànquing es repassaran els animals més equilibristes del planeta, i a la secció de "l'animal desaparegut" sortirà la "Titanoboa", la serp més grossa que ha existit mai.

 

super3.cat/kukurota

Anar al contingut