Els animals cuirassats i els lletjos, aquest cap de setmana a "Kukurota"

El programa més salvatge del canal Super3 dedicarà els capítols d'aquest cap de setmana als animals cuirassats i els lletjos. Presentat per Pau Ferran, "Kukurota" s'emet el dissabte i el diumenge, a les 20.30, al Super3.

"Kukurota" torna, com cada cap de setmana, amb nous capítols. Els d'aquesta setmana se centren en els animals cuirassats i els lletjos. Els cuirassats van sempre protegits i els lletjos no són gaire atractius a la vista.

Els cuirassats (dissabte 29, a les 20.30)  

Molts animals tenen una armadura que els protegeix: són animals lents, però quan se'ls acosta un perill estan ben protegits. Hi ha armadures d'escates com la del pangolí, de punxes com la de l'eriçó, amb forma de casa com la de les tortugues i de pell dura com la del rinoceront indi. Però també hi ha molts insectes i crustacis que van ben cuirassats, com els crancs, els escarabats o els isòpodes.

Al "Rànquing" es veuran els animals més invisibles, i a l'"L'animal desaparegut" es coneixerà l'elasmoteri, un rinoceront pelut i banyut que va viure fa milions d'anys.

Els lletjos (diumenge 30, a les 20.30)

Tots els animals agraden, però n'hi ha alguns que ens posen els pèls de punta. El programa repassarà els micos més esgarrifosos, els porcs salvatges més extravagants, ocells mig pelats, rèptils amb cara de pocs amics i peixos i invertebrats que semblen d'un altre planeta. Però potser no són tan lletjos com tothom es pensa. Al "Concurs" es parlarà dels burros, al "Rànquing" es contemplaran les cries més guapes del món i a la secció "L'animal desaparegut" es descobrirà el protoceratops, un dinosaure petit, però molt ferotge.

super3.cat/kukurota

Anar al contingut