El rector de la URV és partidari de suprimir les taxes

Francesc Xavier Grau no preveu efectes de les retallades sobre el personal fix de la Universitat Rovira i Virgili i s'ha mostrat partidari de suprimir les taxes i que els pressupostos del govern assumeixin el finançament de les universitats.

El rector de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, Francesc Xavier Grau, és partidari de suprimir les taxes i que el finançament de les universitats l'assumeixin íntegrament els pressupostos del govern. En una entrevista al programa Catalunya al dia - Tarragona i l'Ebre, de Catalunya Informació, Grau considera que Catalunya hauria d'apostar per dotar de prou recursos les universitats catalanes i evitar matrícules elevades per quadrar els pressupostos. Segons el rector de la URV, és qüestió de prioritats i, malgrat les retallades, creu que no hi haurà més increments de taxes: "Sóc més partidari que no hi haguessin taxes i que la inversió universitària se sufragués a partir dels impostos íntegrament. És una qüestió de prioritats en l'elaboració de pressupostos, una qüestió de Parlament i de govern, però en qualsevol cas vagi per endavant per dir-li que jo crec que no hi haurà noves pujades de taxes."
 
Francesc Xavier Grau no preveu efectes de les retallades sobre el personal fix de la URV, tot i que ha reconegut que es retallarà un milió d'euros per curs de la partida de personal associat.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut