El partit d'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions entre el Paris Saint Germain i el Chelsea, en directe, a TV3

TV3 i el canal Esport3 també estaran atents al partit que enfrontarà el Benfica contra el Zenit i farà una prèvia de l'enfrontament de dimecres entre la Roma contra el Reial Madrid.

Demà, a les 19.00, el canal Esport3 començarà el seguiment dels vuitens de final de la Lliga de Campions amb el "Zona Champions". Xavier Valls, Jordi Sunyer i Gerard Autet analitzaran com es presenta la jornada, amb els partits que enfrontaran el PSG contra  el Chelsea i el Benfica contra el Zenit. També es farà una prèvia de l'enfrontament de dimecres entre la Roma contra el Reial Madrid. A més, Quim Robert, des de Gijón acostarà l'última hora del partit de Lliga entre l'Sporting i el Barça que es va ajornar per la disputa del Mundialet que van guanyar els blaugranes.

A partir de les 20.40 per TV3 es podrà seguir en directe, des del Parc dels Prínceps, el matx entre el PSG i el Chelsea, amb la transmissió de Bernat Soler acompanyat de Sergi Barjuan, que s'estrena com a comentarista de TV3.

Tan bon punt acabi el partit, l'Esport3 oferirà una segona edició del "Zona Champions" amb un ampli resum de les millors jugades.

www.tv3.cat

www.esport3.cat

#ChampionsTV3

Anar al contingut