"El mur" segueix el minut a minut dels participants a la Marató de Barcelona
"El mur" segueix el minut a minut dels participants a la Marató de Barcelona
Diumenge, a les 23.45

"El mur" segueix el minut a minut dels participants a la Marató de Barcelona

Diumenge, 28 de juny, a les 23.45, TV3 emetrà el novè programa d'"El mur", presentat per Santi Millán. Arriba el gran dia per al Manel, l'Antonio, la Paula, la Montse, la Lluïsa i l'Edgar. A punt per recollir els fruits de tres mesos d'entrenaments i per viure l'emoció als carrers de Barcelona, comença la cursa!

El dia de la Marató, "El mur" segueix el minut a minut de la participació a la cursa dels escollits. Hi haurà sorpreses, emoció, esforç, èpica i també fracàs i decepció, perquè la Marató no deixa indiferent a ningú. Quins participants del programa aconseguiran córrer els 42 quilòmetres i 195 metres que els separen de la glòria?

Tot està preparat per recollir els fruits dels entrenaments que han fer durant tres mesos, assessorats pels especialistes del programa: el corredor de maratons Marc Roig, l'entrenador personal Fito Florensa, el psiconeuroimmunoendocrinòleg Xevi Verdaguer i el "coach" Xesco Espar.

Ara l'emoció està servida als carrers de Barcelona. Per al Manel, l'Antonio, la Paula, la Montse, la Lluïsa i l'Edgar, és el moment de tornar a posar a prova els seus límits per superar un dels reptes més importants de les seves vides: córrer la Marató de Barcelona.

 

tv3.cat/elmur

facebook.com/elmurtv3

instagram.com/elmurtv3

twitter.com/elmurtv3

#ElMurTV3      

Anar al contingut