'El matí de Catalunya Ràdio' s'emet demà en directe des d'Andorra amb un centenar d'oients

El programa, dirigit i presentat per Marc Garriga, se centrarà en l'actualitat andorrana i el turisme, amb la música en directe de Lluís Cartes.

El programa El matí de Catalunya Ràdio, amb Marc Garriga, s'emetrà demà, dimarts, en directe des del Centre de Congressos d'Andorra la Vella. Aquesta emissió especial, que se centrarà en l'actualitat andorrana i el turisme, comptarà amb la presència de més d'un centenar d'oients, que acompanyaran l'equip del programa durant aquesta escapada.
 
El matí començarà repassant les notícies del dia, des de la Sala La Consòrcia del Centre de Congressos d'Andorra la Vella. Tot seguit, a la tertúlia, comentaran l'actualitat Álex Sàlmon, director del diari El Mundo a Catalunya; Toni Bolaño, excap de premsa del govern de José Montilla, i Isona Pasola, presidenta de l'Acadèmia del Cinema Català.
 
Durant el programa, a partir de dos quarts de deu, Marc Garriga comentarà l'actualitat d'Andorra amb responsables de mitjans de comunicació andorrans: Ricard Poy, director del Diari d'Andorra, i Francesc Robert, director general de Ràdio i Televisió d'Andorra. Després de l'actuació en directe de Lluís Cartes, acompanyat per Oriol Vilella, El matí de Catalunya Ràdio parlarà de diverses propostes d'escapades a Andorra amb Martí Rafel, director general de l'estació d'esquí Vallnord; Betim Budzaku, gerent d'Andorra Turisme; Christian Zanchetta, xef de l'Hotel Nòrdic i d'El Rebost del Padrí, i Stéphane Boko, coreògraf de l'espectacle Scalada, del Cirque du Soleil.
 
Fins a la una del migdia, també s'emetran els espais habituals sobre internet amb Mariola Dinarès i 'Paisatges sonors' amb Albert Murillo. A la secció de projecció internacional amb ACC1Ó, la convidada serà Cristina Bujaldon, de KH Lloreda. El doctor Antoni Trilla dedicarà l'espai sobre salut al sol, els melanomes i altres problemes de la pell. El matí també parlarà de cinema amb Àlex Gorina, i del món crafty amb Vanessa Carrasquilla. El programa arribarà al final, com cada dia, amb el toc d'humor de Reugenio.
 
 
Catradio.cat/programa/1544
Facebook.com/elmatidecatalunyaradio
Twitter.com/maticatradio
Anar al contingut