Mònica Terribas.
Mònica Terribas.
Demà, a partir de les 8.30

"El matí de Catalunya Ràdio" entrevista Artur Mas, expresident de la Generalitat de Catalunya

Demà dimarts, 25 de febrer, a partir de les 8.30, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, entrevistarà l'expresident de la Generalitat Artur Mas, que presenta el llibre "Cap fred, cor calent. El procés en primera persona".

La tertúlia política

A les 8.30, la tertúlia, José Antich, periodista i director d'El Nacional; Ferran Casas, subdirector de Nació Digital; Neus Tomàs, directora adjunta del Diario.es; Silvia Barroso, directora de TOT Barcelona, i Alejandro Tercero, sotsdirector de Crónica Global.

Al voltant de les 10.30, el programa entrevistarà Gemma Zabaleta i Jone Goirizelaia, fundadores d'Ahotsak, un grup de dones per la pau del País Basc.

La Tech Spirit Barcelona

A les 11.07, "Amb xarxa o sense", amb Albert Murillo, Albert Cuesta, Genís Roca i Mariola Dinarès. I a les 11.40, a "L'hora zeta", amb Roger Carandell, Juliana Canet i Pol Gise es parlarà dels hàbits de lectura dels joves

A les 12.05, el concurs "L'apocalipsi", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, tindrà de convidats El Petitet, percussionista i gitano de la rumba catalana i l'oient Mariona Soldevila.

catradio.cat/maticataradio
facebook/maticatradio
twitter/maticatradio
instagram/maticatradio
youtube/maticatradio
telegram/maticatradio
spotify/maticatradio

Anar al contingut