El llibre de "Merlí", segona edició i entre els més venuts

"El llibre de Merlí. Filosofia i Merlinades que et faran trempar", del creador i guionista de la sèrie de televisió Héctor Lozano, amb la col·laboració de Rebecca Beltrán, editat per Rosa dels Vents i TV3, arriba a la segona edició en català i entra en la llista dels més venuts de la setmana.

La filosofia del professor més "canyero" de la televisió va saltar aquest setembre de la petita pantalla al paper. El llibre es va presentar en presència de molt dels jovers actors i actrius de la sèrie que TV3 emet cada dilluns, després de "Crackòvia". Els fans tampoc van faltar en un acte en què es va omplir l'auditori de Penguin Random House.

"El llibre de Merlí. Filosofia i Merlinades que et faran trempar" és interactiu, original i únic. S'hi recullen les frases, les situacions més emotives i també les ensenyances aparegudes a la sèrie de televisió. Mitjançant el llibre, els lectors aprendran filosofia i s'arribaran a conèixer més bé a si mateixos responent les preguntes que formula el professor. 

tv3.cat/merli

facebook.com/merlitv3

twitter.com/MerliTV3

#MerlíTV3

#LlibreMerlíTV3

Anar al contingut